NL
EN
Foto's

Hier vind je onze evenementen in beeld terug. Een selectie foto's van clubevenementen, sleuteldagen en ledenvergaderingen.

Clubweekend Friesland

Het was lang geleden dat we in het noorden van Nederland waren geweest, en zo gebeurde het met dank aan een clublid dat we weer een route in Friesland hebben gedaan. Een bezoek aan het Woudagemaal kon niet ontbreken. Na een overnachting nog een bezoek aan het Opel museum maakte dit weekend compleet. Ook de inwendige mens werd goed verzorgd, lunch, avondeten, alles was geregeld.

Bedankt voor dit weekend!

Clubdag Openingsrit

2023 trapten we af met de openingsrit. We gingen vanuit Rijen naar American Vintage Unlimited - Game Castle. Een winkel vol met spullen uit de USA. Van Jukebox tot gokkast en van Elvis tot Marilyn Monroe.
Na een korte toertocht sloten we de dag af bij een clublid. Deze had een compleet hamburgerbuffet verzorgd om zo de dag in stijl af te sluiten.

De eerste rit zit er weer op van 2023! op naar nog meer mooie meetings!

Ledenvergadering Papendal

Ieder jaar trappen we af met de ledenvergadering. Ook dit jaar was locatie Papendal de beste plek. Nieuwe leden kwamen kijken, "oude leden" vertelden hun verhalen, problemen werden opgelost en zoals dat hoort bij een ledenvergadering werd er ook nog even tijd vrijgemaakt voor het officiele stuk. De penningmeester, en overige stuurleden deden hun zegje, nieuwe plannen werden besproken en gemaakt om 2023 zo goed mogelijk van start te laten gaan.

Clubdag omgeving Langenboom
8 oktober 2022

Een van de clubleden had een toertocht uitgezet in de omgeving van Langenboom, om te eindigen bij

het Museum voor Nostalgie en Techniek. Deze prive verzameling werd vol bewondering bekeken.

 

Samen met een hapje en een drankje was het een geslaagde clubdag!

 

Op naar 2023

Authentic Day Vreeswijk

3 september 2022

 

Ook dit jaar waren er weer enkele leden van de Corvair Club Nederland aanwezig op de  Authentic Day Vreeswijk.

Klassieke auto's, vrachtwagens, motoren en tractors waren aanwezig. Een gezellige markt hield de bezoekers bezig terwijl de voertuigen op pad gingen voor de puzzeltocht in de omgeving.

Het was een mooie geslaagde dag in Vreeswijk!

Corvair meets Kever
21 mei 2022

Het was eindelijk weer een normale clubdag. verzamelen bij een clublid, een toertocht over dijken richting museum de Wolfsburcht. Daar de collectie luchtgekoelde VW's bekeken om zo met een korte toertocht af te sluiten bij een restaurant.
Na een borrel en een hapje zat de dag er weer op. Het weer zat goed mee en met de grote opkomst was het een geslaagde dag!


Authentieke Dag Vreeswijk
4 September 2021

Vreeswijk was weer in de ban van Authentieke Dag Vreeswijk. Het was ons eerste evenement sinds Covid19. Corvairs van verschillende clubleden deden mee aan de toertocht.
Na de toertocht werden alle klassieke voertuigen opgesteld in het centrum. Ondanks dat het iets minder druk was, was het een mooie zonnige dag om elkaar sinds lange tijd weer te zien en te spreken.
Wim bedankt voor de dag!

Covid19 activiteiten.

Vanwege het Corona virus kunnen we helaas nog niet veel organiseren. Om elkaar toch te zien en te spreken houden we momenteel "om de maand" een digitale meeting op Skype.
Zo blijven we op de hoogte van wat er in de club rondgaat, welke projecten, problemen of ideeen er zijn. Meestal duurt de meeting een uur.
Hopelijk kunnen we snel weer een fysieke meeting organiseren, want een Corvair motorgeluid op de achtergrond is en blijft toch het beste!

Puzzeltocht Valkenswaard
September 2020

Vanwege het Corona virus hebben we niet veel evenementen gehad dit jaar.
We hebben alleen een individuele puzzeltocht gedaan in de omgeving van Valkenswaard. Door middel van een fotoboek de weg vinden. Vele kleine dorpjes werden aangedaan via slingerwegen. Helaas zat het gezamelijk borrelen en eten er dit jaar niet in, maar de puzzeltocht was geslaagd en iedereen heeft de weg gevonden!

Najaarsmeeting in Sittard
30/31 Aug t/m 1 Sept 2019

Het laatste clubweekend was in het zuiden van het land. We hadden een mooie locatie bij een clublid vanwaar we vertrokken voor een prachtige rit door het heuvelige landschap van Limburg. Een goed verzorgde lunch en bbq maakten de zaterdag compleet.
Voor zondag stond er een bezoek geplant aan Sittard Klassiek, waar de Corvairs deel van uit maakten.

Authentieke Dag Vreeswijk
7 September 2019

Vreeswijk stond in het teken van de Authentieke dag, oftewel een dag vol oldtimers in het centrum. Het thema van dit jaar was USA. De Corvairs van verschillende leden kregen een mooie plek in het VIP gedeelte. Vanuit vreeswijk werd er een mooie tocht gereden in de omgeving van vreeswijk. Het evenement werd compleet gemaakt met gezellige kraampjes en live muziek.

Bloesemrit - Koningsdag 2019

We zijn het weekend gestart bij het Nationaal Fruitpark Ochten, om via een mooie route het dorpje Buren aan te doen. Na de toertocht eindigden we bij het Betuws Wijndomein.
Zondag stond er eveneens een mooie rit op de planning met als tussenstop Fort Vuren. Van daar naar Asperen voor een bezoek aan 7000 miniatuurauto's. We eindigden bij Landgoed Mariƫnwaerdt. Een mooi programma en veel verschillende activiteiten!

Foto's van het oudere events

Hier vind je een verzameling foto's van verschillende events die we gehouden hebben sinds 1997.

Copyrights 2022. Corvair Corvair Nederland All Rights Reserved.