Foto's

Hier vind je onze evenementen in beeld terug. Een selectie foto's van clubevenementen, sleuteldagen en ledenvergaderingen.

Bloesemrit - Koningsdag 2019

We zijn het weekend gestart bij het Nationaal Fruitpark Ochten, om via een mooie route het dorpje Buren aan te doen. Na de toertocht eindigden we bij het Betuws Wijndomein.
Zondag stond er eveneens een mooie rit op de planning met als tussenstop Fort Vuren. Van daar naar Asperen voor een bezoek aan 7000 miniatuurauto's. We eindigden bij Landgoed Mariƫnwaerdt. Een mooi programma en veel verschillende activiteiten!

Corvair Club Brunch
2 September 2018

De laatste club bijeenkomst van 2018. De route was voor iedereen anders met als startpunt "je eigen huis" en als eindpunt Valkenswaard. Hier had een clublid een brunch georganiseerd. Naast de brunch was er ook een loterij met Tshirts en orderdelen. Buiten het heerlijke eten en het mooie weer om de Corvairs te bekijken was er genoeg tijd om lekker te praten over van alles.

Sleuteldagen 2018

3e sleuteldag

De motor is afgebouwd en het bekende "starten en lopen" was ook hier van toepassing al was het dan van korte duur. De motor liep maar ergens in de brandstoftoevoer zat een probleem. Uiteindelijk is ook het brandstoftoevoer-probleem opgelost en zijn de carburateurs gereviseerd. De Greenbrier is APK gekeurd en heeft zijn eerste kilometers gemaakt op de Nederlandse wegen.

Corvair Club Weekend
21/22 April 2018

Kasteel Erestein was de uitvalsbasis voor dit Corvair Club Weekend. Vanuit Erestein hebben we 2 mooie tochten door het zuid-Limburgse heuvellandschap gemaakt met als stop een bezoek aan Fort Eben-Emael. Het heuvelachtige landschap met de haarspeld-bochten (ook wel Klein Zwitserland genoemd) was prachtig om in te rijden. Het weer was warm en de sfeer was gezellig!

Sleuteldagen 2017

1e sleuteldag

Nadat de Greenbrier 10 jaar stil heeft gestaan hebben een aantal clubleden zich er over ontfermd. Op de eerste sleuteldag is de benzinetank gereinigd en in orde gemaakt, de motor verder gemonteerd en is de oliekoeling aangesloten.


2e sleuteldag
De motor is weer verder afgebouwd, het differentieel is nagekeken, en alle remmen rondom gangbaar gemaakt.

 

Corvair Club Weekend

26/27 Augustus 2017

Zaterdag begonnen we bij het DRU Industriepark in Ulft. Een kijkje in het museum en vandaaruit reden we naar  Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee waar we een Corvair van een clublid nader konden bekijken. Na een goede overnachting was de zondag bestemd voor het Crashmuseum Tussen Lievelde en Groenlo. Het weer was prima en het weekend was heerlijk verlopen.

 

Corvair Club Weekend

8/9 April 2017

Met prachtig weer hebben we in onderstaand gebied rond getoerd.

We zijn begonnen in Dussen met een uitgebreide lunch in het bedrijf van familie Reniers; daarna zijn we oostwaarts gereden over de vele dijken tot bij Zaltbommel.

Gedineerd en overnacht bij de Koppelpaarden in Dussen.

De volgende dag de Biesbosch rond gereden en toen de Alblasserwaard in, vanaf Kinderdijk langs de Lekdijk naar het eindpunt Meerkerk aan de A27.

Corvair Club Weekend

2015

De rit begon bij het Ford museum in Hillegom. Na een bezoek aan het museum ging de rondrit rondom Schiphol. De Calatravabruggen vormden een van de bezienswaardigheden op de route. Na het rondje Schiphol reden we richting Loosdrecht.

 

 

Corvair Clubrit

2014

Het mooie Limburg gaf ons de perfect route met heuvels en landelijke wegen. Een tussenstop met rondleiding in "de allerlaatste" steenkolenmijn van Nederland, en op zijn tijd een terrasje. De dag werd afgesloten met een BBQ.

 

 

NL

EN

Copyrights 2018. Corvair Corvair Nederland All Rights Reserved.