Foto's

Hier vind je onze evenementen in beeld terug. Een selectie foto's van clubevenementen, sleuteldagen en ledenvergaderingen.

Sleuteldagen 2017

1e sleuteldag

Nadat de Greenbrier 10 jaar stil heeft gestaan hebben een aantal clubleden zich er over ontfermd. Op de eerste sleuteldag is de benzinetank gereinigd en in orde gemaakt, de motor verder gemonteerd en is de oliekoeling aangesloten.


2e sleuteldag
De motor is weer verder afgebouwd, het differentieel is nagekeken, en alle remmen rondom gangbaar gemaakt.

 

Corvair Club rit

26/27 augustus

Zaterdag begonnen we bij het DRU Industriepark in Ulft. Een kijkje in het museum en vandaaruit reden we naar  Autorestauratiebedrijf Lensink & Kolstee waar we een Corvair van een clublid nader konden bekijken. Na een goede overnachign was de zondag bestemd voor het Crashmuseum Tussen Lievelde en Groenlo. Het weer was prima en het weekend was heerlijk verlopen.

 

CORVAIR CLUB RIT

8/9 APRIL 2017

Met prachtig weer hebben we in onderstaand gebied rond getoerd.

We zijn begonnen in Dussen met een uitgebreide lunch in het bedrijf van familie Reniers; daarna zijn we oostwaarts gereden over de vele dijken tot bij Zaltbommel.

Gedineerd en overnacht bij de Koppelpaarden in Dussen.

De volgende dag de Biesbosch rond gereden en toen de Alblasserwaard in, vanaf Kinderdijk langs de Lekdijk naar het eindpunt Meerkerk aan de A27.

CORVAIR CLUB RIT

2015

De rit begon bij het Ford museum in Hillegom. Na een bezoek aan het museum ging de rondrit rondom Schiphol. De Calatravabruggen vormden een van de bezienswaardigheden op de route. Na het rondje Schiphol reden we richting Loosdrecht.

 

 

CORVAIR CLUB RIT

2014

Het mooie limburg gaf ons de perfect route met heuvels en landelijke wegen. Een tussen stop met rondleiding in "de allerlaatste" steenkolenmijn van Nederland, en op zijn tijd een terrasje. De dag werd afgesloten met een BBQ.

 

 

Copyrights 2017. Corvair Corvair Nederland All Rights Reserved.